Wat betekent installatie advies voor u?

Installatie Advies is het bieden van onafhankelijk advies aan de opdrachtgever in de zoektocht naar de beste installatie voor het aanstaande bouwproject vanuit al zijn technische en bouwkundige aspecten. Het begeleiden van opdrachtgever (en waar nodig de aannemer en installateurs) gedurende het hele proces om de nieuwe mogelijkheden die verduurzaming met rendement biedt optimaal te kunnen inzetten.

Het begint met het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar alle (nieuwe) technische mogelijkheden van de installaties en de mogelijkheid deze maximaal te laten renderen.

Vaak is de architect nog niet bekend met deze mogelijkheden die wel van invloed zijn op zijn ontwerp. Het meenemen van de architect in de bouwkundige aspecten van de nieuwe installatie kan veel tijd en geld besparen. Daarnaast gaan veel installateurs uit van wat ze kennen en kunnen. De beste oplossing heeft daardoor niet altijd hun voorkeur, ondanks het betere resultaat voor de opdrachtgever. De installateur begeleiden naar nieuwe kennis om tot dat resultaat te komen is een plus die ik met JFrançois Advies te bieden heb.

De voordelen van  JFrançois Advies

  1. Het is een onafhankelijk advies naar de beste oplossing voor uw bouwproject
  2. Het is bouwen met de nieuwste (duurzame) technische oplossingen
  3. Het advies gaat uit van uw wensen als opdrachtgever op weg naar verduurzaming met een goed rendement
  4. Het gaat uit van het realiseren van een comfortabel woon- of werkklimaat in uw uiteindelijke bouwproject

 

Samen met de opdrachtgever

Het beste moment op met elkaar aan tafel te gaan is als de plannen in ontwikkeling zijn. Door al in de ontwerpfase rekening te houden met de installatie en de voorwaarden voor een goed renderende (en duurzame)installatie, is er ruimte om alle mogelijkheden te onderzoeken en de meest optimale oplossing aan te reiken en door te rekenen waaraan u misschien niet direct zou denken.

Vanaf dat moment mag uw verwachten dat JFrançois Advies u zal begeleiden in de contacten met architecten, aannemers en installateurs. Het kan ook later in het traject, denk dan aan het beoordelen van het ontwerp en offertes tot en met het vastleggen van de afspraken en de oplevering. Door tijdens het proces partijen te begeleiden in de aanleg van de nieuwe installatie, in te grijpen waar nodig, worden extra kosten door stilstand of te vroeg/laat aanwezig zijn, onjuiste facturatie, of verkeerde plaatsing voorkomen.

 

 

Contact:

+31-651528227
info@JFrancois.nl

 

Integraal Bouwadvies: